Sitne koštice kajsije (50gr)
Marelične peške
Mlevene koštice kajsije izuzetno su bogat izvor vitamina A, E i B17. Pogodne su za suvu, osetljivu i masnu kožu, jer su nežne, ali istovremeno vrlo efikasne u uklanjanju mrtvih ćelija kože i prljavštine. Opuštena, siva i umorna koža postaje čista, zategnuta i blistava. Ubrzavaju cirkulaciju i stvaranje kolagena. Neizostavni su sastojak pilinga za lice i telo i prirodnih sapuna, jer nežno uklanjaju mrtve ćelije kože i nečistoće.
Preporučuje se dva puta nedeljno uraditi piling lica mlevenim košticama kajsije.
Preporučuje se:
- Za negu suve i osetljive kože
- Za negu masne kože
- Za sivu i umornu kožu
Pakovanje - 50gr
Aktivni sastojci - mlevene koštice kajsije
Recept za pripremu pilinga za lice sa mlevenim košticama kajsije
Sastojci:
- 2 dela kokosovog putera
- 1 deo mlevenih zrna kajsije
Možete da koristite bilo koju količinu kokosovog putera i zrna kajsije.
Priprema:
Rastopite kokosov puter na pari (ne dozvoliti da proključa), skinute sa vatre i dodajte mlevene koštice kajsije.
Mešajte dok se masa lagano ne stvrdne. Smešu čuvati u frižideru.
Način upotrebe:
Za jedan tretman dovoljna je jedna kašika smeše. Na vlažno lice kružnim pokretima nanesite smešu.
Isperite mlakom vodom i nežno obrišite lice peškirom.